Goede afspraken ...

Wellness > Goede afspraken ... >

Goede afspraken maken goede vrienden.

 

 

  • Een ervaren saunagast brengt, naast slippers, ook steeds 2 handdoeken mee bij een saunabezoek. Een handdoek om op te zitten tijdens de sauna & op te zweten + een handdoek om zich na het douchen mee af te drogen. Zitten op jouw badjas is niet erg hygiënisch, je moet je badjas namelijk nog de hele dag aanhouden en dit kan naast nare geurtjes ook irriterend zijn voor de huid.
  • Een ervaren saunagast zit met het volledige lichaam op de handdoek, ook met de voeten. Het zweet komt namelijk anders op de banken terecht wat niet erg hygiënisch is.
  • Een ervaren saunagast luistert naar zijn eigen lichaam. Wanneer het teveel wordt, het niet aangenaam meer voelt of hij/zij onwel wordt verlaat hij/zij rustig de sauna.
  • Een ervaren saunagast bewaart de rust & stilte tijdens het saunabezoek. Mensen komen namelijk hier om te ontspannen en luidruchtig gebabbel hoort daar niet bij. Het is een teken van respect ten opzichte van je medegasten. Ook laten we onze gsm in de locker in de vestiaire.
  • Sauna's & douches horen bij elkaar. Voor je de saunagang begint, neem je eerst een warme douche zodat je zuiver de sauna kan binnengaan. Tijdens het saunaritueel kan je steeds afkoelen in onze ijsgrot met ijsfontein om je dan daarna met een koude of lauwe douche af te spoelen. Op het einde neem je een koude douche om je bloedsomloop te verbeteren.
  • Rust, respect & hygiëne zijn onze waarden die wij meedragen. Wij vragen dan ook dat elke bezoeker deze waarden respecteert.