Info beauty

Beauty > Info beauty >

Welkom,

Wellness Avenue beschikt over een prachtig beautycentrum dat geheel gescheiden is van de saunafaciliteiten. Onze cabines zijn sfeervol en luxueus ingericht en bevinden zich naast de ingang van de wellness. In ons beautycentrum bieden wij een selecte keuze aan behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen met prachtige resultaten, diverse (unieke) massages & volledige treatments..  Ons team van schoonheidsspecialistes en masseuses staat 6 dagen per week van 10.30 tot 21.30 uur voor u klaar om u tijdloos te laten genieten en ontspannen.

Voor alle behandelingen maken wij gebruik van producten van BABOR.
Kwaliteit staat voorop bij ons.


Afspraken :
Gelieve 5 à 10 min voor uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u later bent zullen wij uw behandeling inkorten, dit uit respect voor de volgende klant en voor het uurrooster van onze medewerkers. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit uit compensatie voor onze verloren tijd!


 

Massages

In onze beauty kan u terecht voor een relaxerende massage. Kenners zeggen dat een maandelijkse massage een goede balans bevordert tussen lichaam en geest.

Een massage is te reserveren vanaf 25 minuten of, indien u iets langer wilt genieten en de werking intenser wilt ervaren, 60 minuten of meer. Massages zijn zowel online, als telefonisch te reserveren.

 

 

Gezichtsbehandelingen

Bij Wellness Avenue laten wij u verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen ervaren.

Onze behandelingen zijn ontspannend en zeer effectief.

Uw huid heeft heel wat te verduren. Een gezichtsbehandeling één maal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten van Babor die u dagelijks thuis gebruikt & begeleiding op maat van onze schoonheidsspecialistes, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar, verhelpt & voorkomt huidproblemen.

De gezichtsbehandelingen van Wellness Avenue zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Voor het ultieme wellnessgevoel combineert u een gezichtsbehandeling met één van onze massages !

 

 

Lichaamsbehandelingen

De body & face treatments zijn een combinatie van peelings, pakkings en massages. Deze body treatments werden speciaal samengesteld om u een totale beleving te geven op vlak van ontspanning en verzorging. Ze zullen u een intensief verwenningsmoment geven en tegelijkertijd zorgen voor ultieme verzorging. Een gelaatsverzorging maakt het geheel compleet.