Massages

Beauty > Massages >

Rug, nek- & schoudermassage

Deze massage is gebaseerd op Chinese acupressuur. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, armen en rug gemasseerd en worden uw drukpunten gestimuleerd.


 

 

 

 

25min. € 50

Halve lichaamsmassage (1 zijde : rug)

Tijdens deze massage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke amandelolie. Hierbij voelt u uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

Deze massage is een heerlijke toevoeging aan uw saunabezoek.

 

 

 

30min. € 50

Volledige lichaamsmassage

Bij de 60 & 90 minuten massage, wordt zowel de voorkant als de achterkant van uw lichaam gemasseerd en de masseuse kan meer specifiek ingaan op uw wensen.

 

 

60min. € 90

90min. € 125

Sport-massage

- enkel op reservatie vooraf -

 

 

 

60min. € 100

Hot Stone massage (1 zijde : rug)

Bij deze massage wordt er gemasseerd met natuurlijke amandelolie en warme, zwarte Mexicaanse basaltstenen. De basaltstenen zijn natuurlijk gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Deze stenen lagen eeuwenlang in rivierbeddingen vol schone en energieke grondstoffen. Volgens een oud Indiase zegswijze zijn de vier elementen aarde, water, vuur en lucht er in te herleiden. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden. De aangenaam warme stenen op uw lichaam werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.

 

 

30min. € 55

Hot Stone massage

De 60 minuten massage is extra weldadig voor uw lichaam en werkt ultiem ontspannend.

 

 

 

 

60min. € 95

Behandelingen en massages (van 10.30u tot 21.30u) en niet mogelijk op zondag.


Annulatievoorwaarden :


Een reservatie kan kosteloos geannuleerd worden wanneer dit schriftelijk (wellness@parkhotel.be) of telefonisch gebeurt vóór 11u op de dag voorafgaand op de dag van de geplande behandeling. Bij laattijdige annulatie d.w.z. na 11u op de dag voorafgaand op de dag van de geplande behandeling, zal u een annulatiekost aangerekend worden. Deze bedraagt 25% van de totale behandelingskost met een minimum van 30€ per behandeling. Doktersattesten, of andere onverwachte omstandigheden, worden niet in rekening genomen bij laattijdige annulatie. In geval van "no-show" wordt bij een niet geannuleerde reservatie, het volledige bedrag aangerekend.